5Smart Parking

Sempre connectats amb el client

Sempre connectats amb el client

Per Saba, oferir una atenció al client de la màxima qualitat ha estat sempre una característica ineludible. El creixement en nombre d'aparcaments gestionats i places dels darrers anys s'ha assolit sobre la base de factors com ara la tecnologia més innovadora, models comercials ajustats a tots els nostres clients, l'eficiència i, evidentment, l'atenció al client. En aquest sentit, el Centre d'Atenció i Control (CAC) de Saba respon de manera transversal a aquest posicionament.

El CAC és fonamental en la millora del nivell d'atenció al client i actua no només com un centre de gestió en remot, sinó com un veritable Call Center amb vocació comercial que permet a Saba augmentar la qualitat del servei. El 2019, el CAC ha arribat als 235 aparcaments connectats a Espanya, Itàlia i Portugal, un 25% més que el 2018. Un creixement en el nombre de centres assistits que seguirà a l'alça durant el 2020, la qual cosa permet certificar l'èxit d'un model pioner en el sector.

La capil·laritat de Saba en els diferents territoris on opera, sumada a la voluntat ja esmentada d'oferir el millor servei al client, fa que el CAC, juntament amb l'atenció presencial a les infraestructures, siguin el millor binomi. El 2019, el CAC va atendre 1,6 milions de trucades d'interfonia des dels aparcaments, un 15% més que l'any anterior. Això es tradueix en unes 5.000 trucades ateses per un equip de persones multidisciplinari i internacional, que aten simultàniament en cinc idiomes diferents.

APARCAMENTS CONNECTATS

0

A Espanya, Itàlia i Portugal

TRUCADES D'INTERFONIA

+15 %
1,6

milions

SOL·LICITUDS
COMERCIALS

+40 %
0

WHATSAPP

+92 %
>1.500

INTERACCIONS/MES EL 2019

Atenció al client amb l'objectiu d'aclarir dubtes o solucionar de manera remota qualsevol incidència que es pugui presentar en un aparcament, però també per esdevenir el referent comercial de Saba, el canal a través del qual donar a conèixer els diferents productes desenvolupats pels equips comercials i de màrqueting de la companyia. Així, el CAC va rebre unes 53.000 sol·licituds relacionades amb el catàleg de productes de Saba i un altre tipus de sol·licituds d'atenció al client a través dels diferents canals de comunicació.

En aquest sentit, hem de fer una referència especial al Servei d'Atenció al Client (SAC) que es va implantar el 2018 a través dels diferents canals oberts per la companyia a les xarxes socials. Actualment, un client pot contactar amb el CAC a través del telèfon o el correu electrònic, però també pot fer-ho en qualsevol moment del dia amb el seu telèfon mòbil a través de Facebook Messenger, Twitter o el canal d'atenció al client de les xarxes socials més dinàmic en l'actualitat: WhatsApp.

I quan s'uneix una atenció al client de qualitat amb la tecnologia i els productes 100% digitals, es poden completar vendes en pocs minuts sense necessitat de desplaçar-se a l'aparcament. El procés de decisió, compra i utilització del producte al palmell de la mà gràcies a Saba.

keyboard_arrow_up