6Sostenibilitat i compromís social

Política de la companyia

Política de la companyia

La política de Saba integra el compromís, la responsabilitat i la relació activa amb la societat i el territori com a part indispensable de la filosofia de gestió i desenvolupament de la companyia. Un dels pilars estratègics és l'ètica i la integritat entesa com a transparència, eficiència, sostenibilitat de l'activitat i avaluació de riscos de manera eficient.

El conjunt de l'organització participa i col·labora, tan com sigui possible, en la implementació de la cultura de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) establerta.

La manera de treballar de Saba és un projecte compartit de compromís, traduït en servei a client, implicació i responsabilitat amb els territoris en què opera, sent part activa en el progrés de les ciutats. Tot plegat, juntament amb la identitat de marca i els aspectes socials i ètics, són els elements diferenciadors de Saba. La integració i consolidació de la RSC en el negoci permet enfortir la transparència i la gestió correcta dels grups d'interès. De fet, el full de ruta que marca l'estratègia de sostenibilitat s'alinea amb els GRI Standards.

keyboard_arrow_up