Informació de la companyia

Desenvolupament

keyboard_arrow_down

En ple context de pandèmia, Saba ha aconseguit tancar operacions a la majoria dels països on és present, mantenint així la seva voluntat de creixement.

Espanya

L'operació més destacada ha estat l'adquisició de l'aparcament "Gran Bulevar", a Oviedo, el primer que la companyia gestiona a Astúries. La infraestructura té més de 1.000 places, 600 destinades a rotació, dins el complex residencial i d'oci més innovador del Principat. Així mateix, Saba ha assumit l'explotació de l'aparcament Castellana 62, a Madrid. Amb tres plantes subterrànies i 116 places, i que forma part d'un complex d'apartaments i oficines en una zona cèntrica de la capital.

Portugal

El 2020, Saba ha culminat dues operacions en aquest país. D'una banda, ha tancat un contracte d'arrendament de l'aparcament Picoas Plaza, a Lisboa, per un termini de 30 anys. Es tracta d'un aparcament subterrani amb 600 places, situat en un conjunt d'edificis on coexisteixen apartaments, oficines, serveis i un centre comercial. També ha resultat adjudicatària de l'explotació de l'aparcament Garagem Comercio, a Porto, que disposa de més de 100 places. Es tracta d'un edifici històric i classificat com a emblemàtic, que alberga oficines, a més del propi aparcament.

Xile

El contracte més important és el de gestió de l'aparcament de Clínica Alemana, un dels centres hospitalaris més reconeguts del país, que disposa de dues seus amb aparcament subterrani, amb més de 2.600 places.

Itàlia

A Gènova, la companyia té previst inaugurar un nou estacionament durant el primer trimestre del 2022, un cop finalitzada la construcció i adequació de les instal·lacions. El futur aparcament Saba Genova Benzi tindrà 420 places distribuïdes en cinc plantes subterrànies. El 2020, i malgrat la suspensió temporal dels treballs de construcció a causa de la crisi del Coronavirus, les obres van seguir a un bon ritme.

Regne Unit

L'operació més destacada és el contracte de gestió durant 5 anys, amb una possible ampliació de fins a 3 anys, dels aparcaments dels hospitals de Buckinghamshire Healthcare NHS Trust. Inclou set hospitals situats a l'oest i nord-oest de Londres, amb un total de 2.900 places.

Alemanya

Saba i Siemens han formalitzat un contracte amb Vivantes, el principal operador d'hospitals municipals d'Alemanya, per explotar els aparcaments de 8 hospitals a Berlín, amb més de 1.200 places. Es tracta de la primera operació de Saba a la capital del país i obre la porta a consolidar l'associació amb Siemens en altres ciutats per optar a la gestió integral dels aparcaments de Vivantes. Així mateix, Saba ha resultat adjudicatària d'un nou contracte de gestió durant quatre anys a la localitat de Hamm. Es tracta d'un aparcament subterrani de 355 places al centre del municipi.

Eslovàquia i República Txeca

Saba ha adquirit el 100% de les accions de Clickpark Holdings, un dels operadors més importants del sector de l'aparcament i que està present a 54 ubicacions de la República Txeca i 8 més a Eslovàquia, amb contractes que tenen una durada mitjana de 7 anys. Saba ha tancat, així mateix, el contracte de lloguer d'un aparcament en superfície a la capital d'Eslovàquia, Bratislava.