Mobilitat urbana sostenible

L'aparcament com a plataforma intermodal

keyboard_arrow_down

Saba manté acords amb nombrosos operadors de lloguer de vehicles i sharing a diferents ciutats d'Espanya, Regne Unit, Itàlia i Xile. Aquests serveis arriben a 1.250 places d'aparcament aprofitant la capil·laritat de la xarxa de Saba, habilitant el model free-floating, basat en vehicles que poden ser recollits i estacionats en qualsevol d'aquests hubs.

La companyia està preparada per al creixement d'aquests serveis i la seva progressió gradual cap a l'electrificació, on ja ha acumulat experiència amb serveis per a patinets i motos elèctriques. Més recentment, Saba ha incorporat a la seva xarxa operadors de sharing amb vehicles 100% elèctrics, gràcies a la seva nova política comercial que permet la càrrega vinculada. Igual que un usuari privat, les empreses de sharing poden aprofitar el mateix sistema de plaça reservada amb carregador elèctric exclusiu. Aquestes iniciatives són el resultat d'un esforç constant de col·laboració amb fabricants de cotxes i operadors en la recerca del millor encaix tecnològic i comercial a les seves instal·lacions.

Elements tecnològics com la cobertura 3G a la totalitat de l'aparcament, juntament amb l'accés, la sortida i el pagament mitjançant la matrícula, afavoreixen la implementació d'aquests serveis de valor afegit, que busquen oferir la millor experiència de client als seus usuaris.

PLACES DE SHARING

0000
Espanya, Regne Unit, Itàlia i Xile

Aprofitar els beneficis dels aparcaments subterranis suposa alliberar espai a peu de carrer i minimitzar l'impacte en termes d'espai d'aparcar milers de patinets o bicicletes al bell mig del carrer

Les ciutats s'adapten progressivament a una mobilitat unipersonal, elèctrica i compartida en la qual Saba pot tenir un paper determinant per a la seva implantació correcta. Aprofitar els beneficis dels aparcaments subterranis suposa alliberar espai a peu de carrer i minimitzar l'impacte en termes d'espai d'aparcar milers de patinets o bicicletes al bell mig del carrer. L'aparcament també pot afavorir la substitució i mobilitat de les flotes que mantenen aquests vehicles i dotar-los d'un marc ordenat i de fàcil accés per als usuaris. Un hub de serveis sostenibles per a persones com el que proposa Saba ja és una realitat. Un element existent en el centre de les ciutats que permet lluitar contra el canvi climàtic i desenvolupar solucions en l'àmbit de la mobilitat urbana i la innovació.