Mobilitat urbana sostenible

Més enllà del lliurament a domicili

keyboard_arrow_down

Al llarg d'aquest capítol, Saba ha volgut aprofundir en l'experiència dels seus aparcaments com a hubs de serveis sostenibles pensats per a persones i mercaderies. Hi ha serveis que formen part de forma inequívoca d'un d'aquests dos territoris, però n'hi ha altres que es troben a mig camí i que són la confluència perfecta de tots dos. Ens referim al lliurament de productes de comerç electrònic a taquilles intel·ligents o lockers situats als aparcaments de Saba.

D'una banda, aquests ofereixen un servei a aquelles persones que no puguin rebre els paquets a casa, però també obren una via a infinitat d'operadors logístics que, fent-ne ús, redueixen dràsticament els desplaçaments. La societat s'ha de replantejar el model actual de lliurament a domicili, que ja ha demostrat ser mediambientalment inviable.

Promoure la cultura de la recollida de les compres per Internet a taquilles de comerç electrònic —que també permeten la seva devolució— redueix el trànsit al centre de la ciutat i la contaminació, en línia amb la microdistribució sostenible.

La societat s'ha de replantejar el model actual de lliurament a domicili, mediambientalment inviable

TAQUILLES DE
COMERÇ ELECTRÒNIC*

0000
taquilles operatives a Espanya, Itàlia i Regne Unit

* Primer trimestre 2021

Saba ofereix aquesta solució en col·laboració amb diferents marques a Espanya, Itàlia i Regne Unit i confia que sigui una línia de negoci creixent. La ubicació estratègica i capil·lar dels hubs i el servei 24 hores els set dies de la setmana són els principals avantatges per garantir el seu èxit.