Mobilitat urbana sostenible

Un hub de serveis sostenibles orientat a persones

keyboard_arrow_down

Vivim en un món que evoluciona de forma progressiva cap a una mobilitat hiperpersonalitzada, elèctrica i connectada. Per a determinades franges d'edat, la voluntat de disposar d'un vehicle propi correspon a un ideal del passat. De la mateixa manera, aquestes persones no volen renunciar a sentir-se lliures, a una nova forma de mobilitat, moltes vegades compartida —utilitzen totes les modalitats del sharing o els nous models de rent a car—, on la facilitat per disposar d'un vehicle en qualsevol moment i lloc és un element clau en el seu dia a dia. Ja sigui tant per a un ús recreatiu com laboral. No han renunciat a la mobilitat, sinó que aposten per un nou model.

Aquests nous models s'han d'integrar en un ecosistema que permeti adequar cada mitjà a cada necessitat. Hem de facilitar sempre una mobilitat inclusiva, que no deixi ningú enrere. Les persones han de poder decidir quan utilitzar el vehicle privat i fer-ho de forma intel·ligent. Programant els itineraris i amb consciència del seu impacte.

Avui, qualsevol pot estudiar el recorregut que farà abans de sortir de casa i planificar-lo de manera intermodal. Estacionar el cotxe, la moto o la bicicleta en un aparcament i continuar des d'allà a peu, en transport públic o mitjançant un vehicle de micromobilitat. Una pràctica de la qual es beneficia la ciutat, alliberant l'espai públic de vehicles que no estan en moviment.

S'ha modernitzat la infraestructura, dotant-la dels últims sistemes d'accés, sortida i pagament, que al seu torn estan connectats a les plataformes de venda de productes

Per fer realitat aquesta nova forma d'entendre la mobilitat, és necessari un entorn tecnològic robust que la sustenti i s'adapti a les necessitats canviants de les persones. Saba s'ha distingit en els últims anys per ser una companyia de referència a l'hora d'unir tecnologia i servei amb el llançament de nous productes per als seus clients. S'ha modernitzat la infraestructura, dotant-la dels últims sistemes d'accés, sortida i pagament, que al seu torn estan connectats a les plataformes de venda de productes, com la web i l'app de Saba. Combinant aquests dos universos, el client es beneficia d'una gran cartera comercial, relacionada sense fissures amb l'aparcament. Avui el client pot comprar un producte per a unes poques hores, des del seu telèfon, accedir amb la matrícula a l'aparcament i revisar el pagament a la seva àrea de client.

A la capacitat d'innovar per part de Saba cal sumar-li la voluntat de donar resposta a grans canvis estructurals, com la progressiva transició cap a la mobilitat elèctrica. La companyia ja fa anys que estudia i dona resposta a una tendència que creix a ritme de dobles dígits i és conscient de jugar un paper fonamental en la seva gradual implementació. Saba ofereix una xarxa de recàrrega única al sector, sostinguda per partners de primer nivell i amb capacitat de seguir creixent per sostenir el previsible augment de la mobilitat elèctrica. Saba està preparada.