Mobilitat urbana sostenible

Un hub de
serveis per
les persones

L’aparcament és un element fonamental de gestió del trànsit i un recurs imprescindible per implementar a les nostres ciutats un model de transport multimodal i eficient, d’acord amb els objectius de desenvolupament sostenible a totes les àrees metropolitanes.

Els avenços tecnològics han permès que infraestructures com les de Saba puguin multiplicar la seva capacitat de servei a la ciutat i als ciutadans i transformar-ho en l’instrument que resol l’equilibri entre dos drets fonamentals —el dret individual a la mobilitat i el dret ciutadà a un espai urbà de qualitat—, com també millorar l’eficiència de la mobilitat amb la reducció del trànsit d’agitació.

Què pot aportar Saba dins de la visió de l’aparcament com a hub de serveis de mobilitat?

  • Afavorir una mobilitat sostenible amb una àmplia oferta de serveis de mobilitat.
  • Una experiència de client frictionless, gràcies a mètodes d’accés, sortida i pagament digitals (lectura de matrícules, OBE o QR).
  • Una plataforma web i app amb productes 100% digitals i adaptats a cada client.
  • Una alta qualitat en l’atenció al client gràcies al Centre d’Atenció i Control, des d’on es presta servei a més de 400 aparcaments de 4 països.
  • La dotació de cobertura de veu i de dades en tots els nostres aparcaments i en totes les plantes ens permet oferir un servei de més qualitat.