5Smart Parking

Transformació digital: casos d'èxit

WEB I NOVA APP SABA

La millora continuada en el terreny digital és una assignatura sempre present en el full de ruta de Saba. Ja no parlem de digitalització del negoci, perquè aquest procés és ja un fet amb els webs transaccionals operatius a Espanya, Itàlia, Portugal i el Regne Unit. Ara, el compromís és endegar tots els processos amb la perspectiva de la digitalització i la simplificació dels mateixos. Com aprofitar les eines tecnològiques implementades a l'aparcament o els serveis disponibles al núvol per oferir un valor afegit.

Una nova realitat que els clients exigeixen avui a qualsevol empresa. I és aquest convenciment per part de Saba que el futur és digital que ha fet possible duplicar els ingressos en la venda de productes a través dels seus webs en només un any.

WEBS SABA DE COMERÇ ELECTRÒNIC 2019

VISITES

1,9

milions
A Espanya, Itàlia i Portugal

INGRESSOS

+98%

AMPLIAR L'OFERTA DIGITAL

Des de l'últim trimestre de 2019 Saba ja permet la venda d'abonaments a través de saba.es. Una fita en termes comercials i tecnològics que ha suposat un important esforç per part de diferents departaments de la companyia. Perquè el client no només pot comprar el seu abonament a través del web, sense necessitat d'acudir a la sala d'atenció al client de l'aparcament, sinó que pot aconseguir el millor preu i el producte que més s'adapti a les seves necessitats. El motor de cerca té en compte totes les variables introduïdes pel client i és capaç d'oferir la millor opció. Una innovació que de mica en mica s'estendrà als webs dels diferents països Saba.

La companyia segueix així ampliant el catàleg de productes 100% digitals disponibles a les seves webs comerç electrònic, que ara es componen dels abonaments esmentats, els productes de llarga estada (Multidía o Weekend) i el Saldo VIA T. També la resta de plataformes digitals del Grup comparteixen el mateix disseny renovat, la qual cosa demostra l'aposta de Saba per homogeneïtzar processos i aprofitar el coneixement adquirit per accelerar la corba d'aprenentatge digital exportant-la a tots els seus mercats.

MYSABA, L'ÀREA PRIVADA DE CLIENT

Registrar-se a MySaba permet gaudir dels millors avantatges a l'hora de trobar aparcament

 • Les meves Compres

 • Els meus mètodes d'accés

 • Via T/S

 • Matrícula/es

 • Vehicle/s

 • Els meus Abonaments

 • Les meves Factures

 • Les meves Dades

LLANÇAMENT DESEMBRE 2019

DESCÀRREGUES

>6.000

TOTS ELS SERVEIS EN LÍNIA DE SABA AL PALMELL DE LA MÀ

 • Trobar plaça d'aparcament
 • Comprar Saba Multidía, Saba Weekend i carregar Saldo VIA T
 • Consultar els QR de totes les compres
 • Activar la franquícia RENFE i vals de regal
 • Accés a MySaba

SABA PARKHOTEL TRANSFORMA LA RELACIÓ BUSINESS-TO-BUSINESS

Implementar millores al canal de venda de productes a terceres empreses és també un objectiu de Saba. La companyia disposa en el seu catàleg de clients amb centenars d'hotels que, al seu torn, hi ofereixen els productes de Saba, aprofitant les localitzacions cèntriques dels aparcaments.

Saba Parkhotel ha significat el 2019 portar l'Smart Parking al sector hoteler. Ara, tant l'hotel com la persona que reserva la seva plaça d'aparcament juntament amb una habitació són totalment autònoms. Queden enrere les comunicacions via correu electrònic per donar d'alta un producte o l'espera necessària per rebre'n la confirmació.

AVANTATGES CLIENT

Accés a l'aparcament amb matrícula o QR (Passbook i Wallet) activat per l'hotel durant el procés de reserva de l'estada o de manera immediata quan es fa el check-in.

AVANTATGES HOTELS

Reserva anticipada i remesa al client per correu electrònic.

El rellançament de productes tan estesos com el de les reserves de plaça a través d'hotels és fruit de l'esforç compartit de tota la companyia, des de l'aparcament als serveis centrals. Replantejar el que fins ara ha estat la norma per simplificar al màxim els processos i que tant la gestió de l'hotel com la utilització del producte per part de client es duguin a terme sense esforços ni esperes innecessàries. Millores amb un alt component tecnològic i d'innovació perquè aparcar sigui molt més senzill.

UNA NOVA EXPERIÈNCIA DE CLIENT A LA XARXA ADIF

Saba és Smart Parking per fer la vida més fàcil als seus clients. Els aparcaments situats a la xarxa d'alta velocitat d'Adif, gestionats per Saba des del 2014, han experimentat un tomb tecnològic sense precedents en els últims anys: la introducció del VIA T com a mètode d'accés, sortida i pagament; la renovació dels antics sistemes de control per unitats equipades amb lectura de QR; l'automatització de les franquícies Renfe per evitar les cues als caixers; la introducció de productes de llarga estada a través de saba.es o l'esforç constant per modernitzar les instal·lacions i harmonitzar la convivència de diferents modalitats de transport són una bona prova de l'aportació de Saba a aquest contracte tan rellevant.

El 2019, Saba ha aprofitat la tecnologia QR i mòbil, en un procés 100% digital, perquè des de la compra en línia, el viatger pugui accedir i sortir de l'aparcament sense passar pel caixer i només amb el QR al seu mòbil.

Millor mobilitat, més sostenibilitat i sense barreres físiques. Digitalitzar l'experiència de client és una realitat gràcies a Saba.

keyboard_arrow_up